Etiket Sonuçları: etkinlik

Sayın Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Vural’ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz “İletişim Becerilerinin İfade Edilmesi ve Duyguların Dili” etkinliği kapsamında ilkokul kademesindeki öğrencilerimizle “duygularımız” teması üzerine çalışmalar yaptık.  Duygularımızı tanıyıp onları kabullenmenin farkındalığına vardık. Olumsuz duygularımızı hep birlikte duygu bulutlarımızla gökyüzüne uğurladık.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen akran zorbalığı farkındalık etkinliklerimiz

Okulumuzda bu yılki Kodlama Haftası (CodeWeek) Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı temasıyla kutlandı.

Bu sene CodeWeek (Kodlama Haftası) etkinliklerimizi Türkiye Cumhuriyet'inin 100. Yılı temasıyla gerçekleştireceğiz.

NERDE HAREKET ORDA BEREKET