Etiket Sonuçları: pano

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Çalışmalarımız

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz öğrendikleri atasözü ve deyimleri 3 boyutlu çalışmalarla pekiştirerek sınıflarında sergilemiştir.

Bakanlığımızın başlattığı, Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimize, dilimizin zenginliklerini sadece duvarda, panoda değil koridorlarımızda yürürken bile görecekleri ve hafızalarına yazacakları şekilde düzenliyoruz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayı çalışmalarımızı tamamladık.

En büyük engel, engellenmektir.

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı için okulumuzda pano hazırlandı.

Okulumuzda bu yılki Kodlama Haftası (CodeWeek) Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı temasıyla kutlandı.