Etiket Sonuçları: öğrenci

May

Anasınıfı öğrencilerimiz çocuk trafik eğitim parkına gezi düzenledi.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz çocuk trafik eğitim parkına gezi düzenledi.

BİGEP kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle lise tanıtım gezisi düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Çalışmalarımız

ŞAMPİYON YEŞİLURFA

Masa tenisinde marka haline gelen okulumuz, il birincisi olarak grup yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet Gül hocamızı tebrik ediyoruz.

Ramazan paylaşmaktır, değerini yaşayan ve yaşatan, Öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz Şanlıurfa Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz öğrendikleri atasözü ve deyimleri 3 boyutlu çalışmalarla pekiştirerek sınıflarında sergilemiştir.

Bakanlığımızın başlattığı, Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimize, dilimizin zenginliklerini sadece duvarda, panoda değil koridorlarımızda yürürken bile görecekleri ve hafızalarına yazacakları şekilde düzenliyoruz.

Sayın Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Vural’ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz “İletişim Becerilerinin İfade Edilmesi ve Duyguların Dili” etkinliği kapsamında ilkokul kademesindeki öğrencilerimizle “duygularımız” teması üzerine çalışmalar yaptık.  Duygularımızı tanıyıp onları kabullenmenin farkındalığına vardık. Olumsuz duygularımızı hep birlikte duygu bulutlarımızla gökyüzüne uğurladık.

Okulumuzun da proje ortaklarından biri olduğu, 4 farklı ülkeden (Türkiye, Azerbaycan, Romanya, Gürcistan) 21 farklı ortağın yer aldığı AI Scholars adlı eTwinning projesi kapsamında çalışmalar başlamıştır.

Velilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile mini sınıf kütüphaneleri oluşturuyoruz. Var olanları zenginleştiriyoruz.

Şehrimi tanıyorum etkinliklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerimiz şehrimizin sembolü haline gelen Göbeklitepe'yi daha yakından görme imkanı buldular.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayı çalışmalarımızı tamamladık.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayı en iyi cümle/afiş yarışması çalışmalarımız

En büyük engel, engellenmektir.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen akran zorbalığı farkındalık etkinliklerimiz

Kas

En büyük sermayesi insan olan ve o sermayeye gözü gibi bakan, bize ilham veren, canım öğretmenim gününüz kutlu olsun.

Kas

İstiklâl Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin çizdiği, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma temalı resim sergimiz açıldı.

Cumhuriyetin 100. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı için okulumuzda pano hazırlandı.

Okulumuzda Ekim ayı için belirlenen edep, saygı ve nezaket değerlerinin öğretiminde Hacivat-Karagöz gölge oyunu gösterisi yapıldı.

Eyl

Ekiplerimiz, bu yıl Bursa'da 15.'si düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışmasından döndüler.

Eyl

Bursa'da yapılacak olan 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Ağu

Fen lisesini kazanan ve aynı zamanda okul birincisi de olan öğrencimize sene başında sözünü verdiğimiz bisikleti teslim ettik.

Haz

Valiliğimiz himayesinde ŞURKAV tarafından düzenlenen sinema gösteriminde öğrenci ve velilerimiz güzel bir akşam geçirdiler.

May

"İlim harcandıkça artar, mal harcandıkça azalır." Hz.Ali

May

Bilinçli teknoloji kullanımı için düzenlediğimiz Yeşilurfa Klavye Hız Şampiyonası'nın kazanan öğrencileri ödüllerini aldı. Bilinçli kullanım, Güvenli yarınlar...

May

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Esra ÖZLÜ, 7.sınıf öğrencileriyle “Güvenli Alan” çalışmasını gerçekleştirdi.

Yeşil Urfa için Fidanlar Toprakla Buluşuyor

Ağu

eTwinning Kalite Etiketi Ödüllerimiz

e-Güvenlik Nedir? / What is e-safety?

eTwinning Nedir?