En büyük engel, engellenmektir.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından düzenlenen akran zorbalığı farkındalık etkinliklerimiz

Kas

En büyük sermayesi insan olan ve o sermayeye gözü gibi bakan, bize ilham veren, canım öğretmenim gününüz kutlu olsun.

Kas

Yeşilurfa ata sporumuz güreşte ben de varım dedi. Öğrencilerimizden Abulhekim Aslan ve Engin Eşkili il birincisi, Hikmet Aslan il ikincisi oldu. Birinci olan öğrencilerimiz ilimizi grup yarışmalarında temsil etmeye hak kazandı.

Kas

İstiklâl Mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimizin çizdiği, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma temalı resim sergimiz açıldı.

Cumhuriyetin 100. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı için okulumuzda pano hazırlandı.

Okulumuzda bu yılki Kodlama Haftası (CodeWeek) Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı temasıyla kutlandı.

Okulumuzda Ekim ayı için belirlenen edep, saygı ve nezaket değerlerinin öğretiminde Hacivat-Karagöz gölge oyunu gösterisi yapıldı.

Bu sene CodeWeek (Kodlama Haftası) etkinliklerimizi Türkiye Cumhuriyet'inin 100. Yılı temasıyla gerçekleştireceğiz.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında program düzenlendi.

Eyl

Ekiplerimiz, bu yıl Bursa'da 15.'si düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışmasından döndüler.