Etiket Sonuçları: yarışma

ŞAMPİYON YEŞİLURFA

Masa tenisinde marka haline gelen okulumuz, il birincisi olarak grup yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet Gül hocamızı tebrik ediyoruz.

Eyl

Ekiplerimiz, bu yıl Bursa'da 15.'si düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışmasından döndüler.

Eyl

Bursa'da yapılacak olan 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

GAP Yeşil İnovasyon Proje Yarışması Nedir? Nasıl Başvurulur?

GAP İdaresi tarafından düzenlenen GAP Yeşil İnovasyon Proje Yarışmasının ne zaman düzenlendiği, başvuru koşulları ile ilgili bilgileri bu sayfadan alabilirsiniz.

Teknofest Nedir? Hangi yarışmalar düzenleniyor?

Uluslararası en büyük Teknoloji festivallerinden birisi olan Teknofest hakkında detaylı bilgilerin olduğu sayfadır.