23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

BİGEP kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle lise tanıtım gezisi düzenlendi.

8. Sınıf Öğrencilerimize Meslek Liselerinin Tanıtımı Yapıldı.

ŞAMPİYON YEŞİLURFA

Masa tenisinde marka haline gelen okulumuz, il birincisi olarak grup yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Mehmet Gül hocamızı tebrik ediyoruz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Ramazan paylaşmaktır, değerini yaşayan ve yaşatan, Öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimiz Şanlıurfa Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.

Sayın Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Vural’ın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz “İletişim Becerilerinin İfade Edilmesi ve Duyguların Dili” etkinliği kapsamında ilkokul kademesindeki öğrencilerimizle “duygularımız” teması üzerine çalışmalar yaptık.  Duygularımızı tanıyıp onları kabullenmenin farkındalığına vardık. Olumsuz duygularımızı hep birlikte duygu bulutlarımızla gökyüzüne uğurladık.

Velilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile mini sınıf kütüphaneleri oluşturuyoruz. Var olanları zenginleştiriyoruz.

Şehrimi tanıyorum etkinliklerimiz devam ediyor. Bu kapsamda öğrencilerimiz şehrimizin sembolü haline gelen Göbeklitepe'yi daha yakından görme imkanı buldular.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayı çalışmalarımızı tamamladık.